Verhuizing filiaal Grote Kerkstraat

Broekmans Patisserie sluit op vrijdag 30 juni 2017 definitief haar deuren in de binnenstad. Onze vaste klanten hebben we dit persoonlijk meegedeeld. Door het veranderende consumentengedrag is het filiaal aan de Grote Kerkstraat economisch niet rendabel. Steeds meer klanten kiezen voor het gemak van een ruim assortiment én gratis parkeren voor de deur. Dat kan uitstekend op onze hoofdvestiging, waar alle producten nog ambachtelijk vervaardigd worden, op de van Leeuwenhoekstraat 1 te Venlo. Hier hebben we ruim 20 gratis parkeerplekken. Ook bij de vestiging op de Vinckenhofstraat 50 kunnen klanten terecht voor onze banketproducten.

Het aantal Albert Heijn en Plus supermarktverkooppunten in Noord- en Midden-Limburg groeit gestaag. Binnenkort zijn onze delicatessen eveneens in Zuid-Limburg te koop.

De sluiting heeft geen enkele invloed op de personele bezetting van Broekmans Patisserie. Alle arbeidsplaatsen blijven behouden. Sterker nog, het Broekmans team wordt binnenkort uitgebreid met nog een enthousiaste banketbakker.

Graag begroeten wij u in ons filiaal aan de Vinckenhofstraat of van Leeuwenhoekstraat!

Op onze hoofdvestiging kunt u 7 dagen per week terecht.