Gedurende de zomerperiode van 16 juni tm 31 augustus
versturen we landelijk geen producten!

Bezorgingbinnen postcodegebied 5801-6101 is enkel mogelijk tussen 10 – 12 uur !

Bezorging buiten postcodegebied 5801 -6101 is enkel mogelijk tussen 18 – 22 uur !

Wij versturen enkel ongekoelde produkten.

 

Landelijke bezorging bij een banketbakker in het zuiden van het land, binnen 8 uur, wie had dat jaren geleden kunnen denken? Wij zijn enorm trots dat we de eerste ambachtelijke banketbakker zijn in heel Nederland die dat kan bieden. Wat een primeur!

 

Dit geldt enkel voor ongekoelde producten van dinsdag t/m zaterdag

 

Echt in heel Nederland?

We horen jullie denken: landelijke bezorging, wat betekent dat precies? Landelijke bezorging betekent ook echt landelijke bezorging! Of je nou in Alkmaar, Den Haag, Groningen of Zeeland woont, je kunt vanaf nu je Limburgse vlaai, handwerk bonbons en andere specialiteiten bestellen in onze webshop

 

Hoe werkt het precies?

Het is heel eenvoudig. Plaats je bestelling vóór 23.59 uur ’s avonds op https://broekmans.nl/webshop/, dan komen we het een dag later tussen 18.00 en 22.00 uur bij je thuisbrengen.

 

Maar, dat is toch geen Same Day Delivery. Ja natuurlijk wel, wij banketbakkers bakken onze Limburgse vlaaien om 8 uur in de ochtend. Als je dus voor 23.59 uur je bestelling plaatst, zal de Limburgse vlaai  die onze banketbakkers die ochtend bakken dezelfde dag nog bij jou in huis zijn. Net zo vers dus als dat je het zelf bij ons in de winkel gaat kopen.

 

De Limburgse vlaai is kort onderweg

Bovendien, doordat wij werken met de nieuwe bezorgservice Redjepakketje, is de Limburgse vlaai kort onderweg en zo snel mogelijk bij jou in huis. Redjepakketje werkt met een zeer nauwkeurig Track & Trace systeem, waardoor je altijd realtime de bezorger kunt volgen én tot op 5 minuten nauwkeurig te horen krijgt wanneer de bezorger bij je thuis is.

Je kunt dus gewoon gaan sporten, boodschappen doen of een mooie avondwandeling maken.

 

Duurzaam verpakken

Wij zijn behoorlijk geschrokken van de enorme hoeveelheid verzendmaterialen die wij ontvangen bij onze inkoop. Aangezien wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, hebben wij ons voorgenomen om, waar mogelijk, verpakkingen te hergebruiken. Het kan dus gebeuren dat u van ons een pakket ontvangt met de opdruk van een ander bedrijf of een ander merk. Nu, na 5 jaar, hebben we daar toch al de nodige bomen mee ‘gered’! Het vraagt soms wat creatief inpakwerk van ons, maar dat vinden we het meer dan waard ♥