Workshops

Het is mogelijk om verschillende workshops te volgen bij Broekmans Patisserie.
Momenteel bieden wij drie verschillende soorten workshops aan:

  • De workshop chocoladeproducten maken
  • De workshop Limburgse vlaai maken

Chocolade workshop

Bent u gek op chocolade en heeft u altijd al willen weten hoe de producten worden gemaakt?
Dan is onze workshop chocoladeproducten maken echt iets voor u.
Volg samen met uw zakenrelaties, medewerkers, familie en/of vrienden een chocoladeworkshop in onze ambachtelijke chocolaterie. Onze chocolatier demonstreert en doceert u duidelijk en uitgebreid de diverse technieken die voor de bereiding van verschillende chocoladeproducten nodig zijn. Het geleerde wordt door u direct in de praktijk gebracht. Alle gemaakte producten mag u na afloop mee naar huis nemen.

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan een workshop. Beschermende vakkleding wordt gratis verstrekt. Onze workshops zijn alleen op zaterdag: u kunt dan alleen komen of samen met een groepje, wij plannen de dag dan vol tot 12 personen. De minimum leeftijd is 14 jaar. Locatie workshop: van Leeuwenhoekstraat 1 in Venlo.

Chocoladeworkshop – op zaterdagen van 9.30 – 12.00 uur – €40,- p.p.

Programma workshop chocoladeproducten maken:

  • Ontvangst met koffie/thee en bonbons
  • Truffel vulling bereiden
  • Hazelnoot rondo maken
  • Studenten flikken maken
  • Pauze met koffie/thee en bonbons
  • Truffels glaceren en decoreren

LET OP: deze workshop wordt niet aangeboden in juli, augustus en december.
Als u uw reservering annuleert, wordt het aankoopbedrag niet teruggestort.

Overheerlijke Limburgse vlaaien maken en bakken

Wie aan Limburg denkt, denkt vaak ook aan vlaai! Maar hoe maak je nu een echte Limburgse vlaai?
Dat kunnen wij u laten zien tijdens onze workshop Limburgse vlaai maken.
Tijdens deze workshop maakt u onder begeleiding van een van onze banketbakkers een echte Limburgse vlaai.
Na afloop krijgt u de gemaakte producten mee naar huis.

Programma workshop Limburgse vlaai maken:

  • Ontvangst, met uitleg over de historie van de Limburgse vlaai
  • Deeg en fruit voor de Limburgse vlaai klaarmaken
  • Vlaai vullen en bakken
  • Pauze met koffie/thee en een worstenbroodje
  • Vlaai afwerken
  • Gemaakte producten inpakken

Workshop Limburgse vlaai maken op zaterdagen van 10.30 – 14.00 uur – €40,- p.p.

LET OP: deze workshop wordt niet aangeboden in juli, augustus en december.
Als u uw reservering annuleert, wordt het aankoopbedrag niet teruggestort.