Foto of bedrijfslogo op taart

Verras uw personeel, jubilaris, klant of zakenrelatie met een heerlijke taart met een logo, foto of afbeelding. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Heeft u zelf ideeën over hoe uw verrassing eruit moet komen te zien? Graag horen we die. Er is heel veel mogelijk!

Feest voor personeel of relaties

Een opening, jaarfeest, jubileum, mooie cijfers geschreven of zomaar, gewoon omdat het kan. Er zijn allerlei redenen te bedenken om uw personeel of relaties een keer lekker te trakteren op een heerlijk feestje. Met de tot in de puntjes verzorgde lekkernijen die Broekmans Patisserie daarvoor kan leveren maakt u goede sier. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Relatiegeschenken

Bij de meeste mensen loopt al het water in de mond als er een lekkernij voor hen staat. Ook daarom is het zo leuk om iemand eens lekker te trakteren. Met bijvoorbeeld de bijzondere Sinterklaas- en Kerstproducten van Broekmans Patisserie kunt u uw relaties, klanten en personeel in december culinair én onderscheidend verwennen. Maar ook voor andere gelegenheden (zoals Oud en Nieuw, Pasen, de Olympische Spelen, EK/WK, Vaderdag en Moederdag) liggen er voor u kansen om een heerlijke indruk achter te laten. Heeft u vragen of speciale wensen? Bij ons is alles bespreekbaar! Bel of mail even, wij staan graag voor u klaar.

Keurmerk

Sinds het jaar 2000 is ons bedrijf gecertificeerd voor de HACCP. Bij HACCP wordt het hele productieproces nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Die gevaren worden in HACCP benoemd en de daaraan verbonden risico’s worden beheerst.